- Iš viso: 0.00 €
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 12 L
Dangtis
Jei pavargote nuo tradicinių patiekalų ir norite kažko naujo tiek skonyje, tiek gaminimo procese, tuomet šis kazanas kaip tik jums! Unikali pusrutulio forma puikiai tinka kepti mėsą, bulves, daržoves, taip pat gaminant įvairius rytietiškos virtuvės patiekalus, tokiuose induose galima virti net sriubą, eksperimentams ribų nėra! Ketaus indų ypatybė – greitas tolygus viso paviršiaus įkaitinimas, todėl produktai greitai iškepa, viduje išlieka sultingi.BRIZOLL kazanas turi idealų dugną ir sienelių storį, atitinkantį kokybės standartus, neturi jokios dangos, tačiau pasižymi natūraliomis nelipniomis savybėmis, kurios naudojimo metu didėja.
Azijietiškas ketaus kazanas su rankena ir ketaus dangčiu, skirtas virti patiekalus ant ugnies ar kepsninės, kuriuos reikia troškinti, taip pat jame galima ir kepti. Storos sienelės ir pusrutulio formos dugnas kaupia šilumą visame katilo paviršiuje ir leidžia tolygiai paskirstyti šilumą. Kazane verdama, kepama mėsa, plovas ir kiti patiekalai yra ypač skanūs, sultingi ir nepaprastai sodraus aromato. Kazanas yra atsparus pažeidimams, yra naudingas virtuvės indas, kai leidžiate laiką lauke. Prieš pirmą kartą naudodami ketaus indus, turite juos išvalyti ir paruošti nuo techninės alyvos, kuri apsaugo indus nuo drėgmės ir rūdijimo.
Jei pavargote nuo tradicinių patiekalų ir norite kažko naujo tiek skonyje, tiek gaminimo procese, tuomet šis kazanas kaip tik jums! Unikali pusrutulio forma puikiai tinka kepti mėsą, bulves, daržoves, taip pat gaminant įvairius rytietiškos virtuvės patiekalus, tokiuose induose galima virti net sriubą, eksperimentams ribų nėra! Ketaus indų ypatybė – greitas tolygus viso paviršiaus įkaitinimas, todėl produktai greitai iškepa, viduje išlieka sultingi.BRIZOLL kazanas turi idealų dugną ir sienelių storį, atitinkantį kokybės standartus, neturi jokios dangos, tačiau pasižymi natūraliomis nelipniomis savybėmis, kurios naudojimo metu didėja.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Uzbekiškas ketaus kazanas 16l su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali - ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti šilumą.Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine).
Brizoll ketaus indai yra geriausi pagal savo kainų kategoriją. Bendrovė kaip pagrindą pasirinko karščiui atsparią ketaus medžiagą, dėl kurios paviršius greitai ir tolygiai įkaista ir ilgą laiką palaiko temperatūrą. Ergonomiška guminė rankena suteikia patogų sukibimą ir patogų naudojimą.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą. Šios savybės leidžia jums mėgautis maistu tuo pačiu išlaikant tiek skonines, tiek maistingasias savybes. Kazaną galite patogiai transportuoti, jis neužima daug vietose, gali būti naudojamas tiek namų virtuvėje, tiek lauke ar iškylaujant.
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius. Afganastino kazaną galite naudoti tiek lauke, tiek namų virtuvėje.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius. Afganastino kazaną galite naudoti tiek lauke, tiek namų virtuvėje.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
16 litrų Uzkekiškas kazanas yra vienas iš pačių populiariausiu tinka ir didesnei žmonių grupei,dėl savo storasienio korpuso ir šlifuoto vidaus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
8 litrų Uzkekiškas kazanas yra tinkamas išvykoms į gamta dėl savo mažesnio dydžio bus patogiau transportuoti. Storasienis korpusas ir šlifuotas vidus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
10 litrų Uzkekiškas kazanas yra tinkamas išvykoms į gamta dėl savo mažesnio dydžio bus patogiau transportuoti. Storasienis korpusas ir šlifuotas vidus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
22 litrų Uzkekiškas kazanas yra tinkamas kolektyvui iki 15 asmenų ,dėl savo storasienio korpuso ir šlifuoto vidaus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
12 litrų Uzkekiškas kazanas yra vienas iš pačių populiariausiu ,dėl savo storasienio korpuso ir šlifuoto vidaus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius. Afganastino kazaną galite naudoti tiek lauke, tiek namų virtuvėje.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Svoris - 6kg
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius. Afganastino kazaną galite naudoti tiek lauke, tiek namų virtuvėje.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 17 L
Dangtis-keptuvė 450 cm skersmens
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 12 L
Dangtis-keptuvė 400 cm skersmens
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 8 L
Dangtis-keptuvė 340 cm skersmens
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos emaliuotas kazanas 17 L
Emaliuotas dangtis-keptuvė 450 cm skersmens
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos emaliuotas kazanas 12 L
Emaliuotas dangtis-keptuvė 400 cm skersmens
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton kazanas 10 L
Dangtis-keptuvė 340 cm skersmens
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 12 L
Emaliuotas dangtis 400 cm skersmens.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 22 L
Dangtis
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 17 L
Dangtis
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 10 L
Dangtis
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 8 L
Dangtis
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius. Afganastino kazaną galite naudoti tiek lauke, tiek namų virtuvėje.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius. Afganastino kazaną galite naudoti tiek lauke, tiek namų virtuvėje.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Išmatavimai:
260 x 400 x 260
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Išmatavimai:
200 x 340 x 200
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais
Išmatavimai:
300 x 470 x 300
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Išmatavimai:
260 x 400 x 260
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Išmatavimai:
240 x 370 x 240
Afganistano puodas savo veikimo principu primena greitpuodį. Jis itin sandariai užsidaro, todėl jo viduje susidaro aukštas slėgis, o tai savo ruožtu padidina viduje esančio vandens temperatūrą. Dėl to patiekalus gaminame aukštesnėje temperatūroje, palyginti su įprasta buitine keptuve. Dėl to gaminimo laikas sutrumpėja 2-3 kartus, o maistas neturi sąlyčio su oru, o tai padeda išsaugoti produktų spalvą ir naudingumą.
Afganistano kazanas yra itin praktiškas ir universalus, todėl gali būti naudojas net keliais būdais - virimui, kepimui, troškinimui ir kt.
Afganistano kazanas yra paprastas ir lengvai paruošiamas naudoti. Tai nepamainomas pagalbininkas žygiuose, ar turistinėse kelionėse. Dėl savo unikalių savybių gamindami maistą šiame puode išsaugosite maistines produktų savybes ir skonius.
Mes prekiaujame tik originaliais aukštos kokybės afganinstano kazanais!
Išmatavimai:
200 x 340 x 200
11l talpos ketaus kazanas su emaliuotu vidumi. Emaliuotas vidus suteikia didžiulį privalumą - gaminiai neprilimpa prie kazano. Kazanas puikiai tiks net ir išrankiausiems, kadangi praktiškumas ir pasiekiama gaminių kokybė nepaliks abejingų.
Dangtis su fiksavimo mechanizmu viršuje. Ketus yra geriausia medžiaga tokio tipo indams gaminti, nes yra šilumą sulaikanti medžiaga. Lėtai kaista ir vėsta. Maistas gaminasi lėtai ir išsaugo sultingumą Emalio danga neleidžia ketui rūdyti ir pagerina jo nelimpamąsias savybes.
Dangtis su fiksavimo mechanizmu viršuje. Ketus yra geriausia medžiaga tokio tipo indams gaminti, nes yra šilumą sulaikanti medžiaga. Lėtai kaista ir vėsta. Maistas gaminasi lėtai ir išsaugo sultingumą Emalio danga neleidžia ketui rūdyti ir pagerina jo nelimpamąsias savybes.
Dangtis su fiksavimo mechanizmu viršuje. Ketus yra geriausia medžiaga tokio tipo indams gaminti, nes yra šilumą sulaikanti medžiaga. Lėtai kaista ir vėsta. Maistas gaminasi lėtai ir išsaugo sultingumą Emalio danga neleidžia ketui rūdyti ir pagerina jo nelimpamąsias savybes.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Ketaus dangtis-keptuvė yra tinkamas naudoti maisto kepimui. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Ketaus dangtis-keptuvė yra tinkamas naudoti maisto kepimui. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Ketaus dangtis-keptuvė yra tinkamas naudoti maisto kepimui. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Totoriškas 18l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
20 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
15 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
12 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
8 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
6 litrų ketaus kazanas su dangčiu puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.